از دوستانی که تمایل فارسی کردن کل گوشی سونی اریکسون رو دارن.
نه فقط کیبورد.یعنی کل سیستم گوشی.میخوام نظر بدن.یعنی هر کسی خواست آموزش رو بگم.بزار درخواست کنه.واسه این میگم درخواست کنه چون شاید کسی لازم نداشته باشه![]()
|

از دوستانی که تمایل فارسی کردن کل گوشی سونی اریکسون رو دارن.
نه فقط کیبورد.یعنی کل سیستم گوشی.میخوام نظر بدن.یعنی هر کسی خواست آموزش رو بگم.بزار درخواست کنه.واسه این میگم درخواست کنه چون شاید کسی لازم نداشته باشه![]()
|
|

با سلام و خوش آمد به شما![]()
فکر خوبیه دوست عزیز . شما حالا آموزش ها رو زحمت بکشین قرار بدین . به مرور دوستانی هم که نیاز دارن در این ارتباط مطمئنا از این زحمت شما استفاده مفید خواهند برد .
سپاسگذارم .![]()

سلام دوست عزیز.
منم از نظرتون ممنونم.میدونید من چون خودم از گوشی p1iاستفاده میکنم.برام مثل یه خواب شده بود که آیا میشه گوشی خودمو کاملا فارسی کنم.اونم با کامپیوتر خودم بدون استفاد از باکس.
برا همین زیاد گشتم تا بالاخره تونستم موفق بشم.
چون دیدم کاره سختی بود خواستم این کارو به بقیه دوستان یاد بدم.
در اولین فرصت همه آموزش رو به دوستان یاد خواهم داد و هر کسی سوالی داشت میتونه بپرسه.با تشکر. رها![]()

با سلام و خسته نباشيد بابت زحمت فارسي كردن گوشي هاي p1iنوشته اصلی توسط azaddoski
من هم گوشي p1i دارم مدل Organizer:R6E30 همانطور كه اطلاع دارين اين مدل فارسي نداره برا همين ميخواستم به وسيله سايت ورژن رو به R6G30 تغيير بدم ولي با وجود اتمام آپديت بعد از روشن كردن دوباره همون ورژن قبلي روشه
اگه ممكنه منو راهنمايي كنيد ممنون ميشم
درديست غير مردن آنرا دوا نباشد
پس من چگونه گويم آن درد را دوا كن

دوستان از این به بعد آموزش فارسی سازی گوشی سونی اریکسون رو از اینجا مشاهده کنید
تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.
|
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
|
|
|
|
|
|