سلام به همه p990 باز ها![]()
چند وقت هست هر اهنگی رو با بلوتوث میگیرم ,موقع پخش کردن اهنگ,اون با اهنگ های دیگه قاطی میشه(mix میشه)چه کار کنم درست شه؟
|

سلام به همه p990 باز ها![]()
چند وقت هست هر اهنگی رو با بلوتوث میگیرم ,موقع پخش کردن اهنگ,اون با اهنگ های دیگه قاطی میشه(mix میشه)چه کار کنم درست شه؟
|
|

atomic, با عرض خوش آمد به شما![]()
میشه بیشتر توضیح بدید؟ یعنی با چه آهنگی قاطی میشه؟![]()
آیا جدیدا برنامه جدیدی که مربوط به آهنگ و گذاشتن زنگ روی گوشی به صورت اتوماتیک بذاره یا مشابه این ها نصب کردید؟

من هم این مشکل رو دارم ولی این مشکل از رم گوشیمه، رم گوشی من 1 گیگه ولی بیشتر از 350 مگ که روش اطلاعات می ریزم ، اطلاعات درست روش ریخته نمیشه. مثلا آهنگها به قول این دوستمون میکس ناخاسته میشه.
البته اگه از یه حدی بیشتر اطلاعات رو رم بریزم اون فایلها تبدیل به یه سری فایل عجیب غریب میشه که حتی نمیشه پاکشون کرد و برا پاک کردنشون باید مموری رو فرمت کرد.
دقیقا نمی دونم این مشکل به خاطر ناهمخونی گوشی با بعضی مموری کارداس یا به خاطر مشکل این حجور مموری کاردهاس.
اگه کسی راجع این قضیه اطلاعات بیشتری داره ، خبر شو به من هم بده.
ممنون.
دمتون هم گرم بابت نرم افزاراتون
خودی تر از خودت هم نباشی
بی تفاوت تر از سیگارم که نمی شوی
دیشب
بر روی تخت چنان بوسیدمش
که خاکستر شد

سلام دوست عزیز.
بله من خودم هم با مموری کارت های تقلبی این مشکل رو داشتم ولی با تعویضش مشکل حل شد.

bale hamin tor ke dustemun gofta ba memorie !gig bishtar az 350 m nemishe rikht,fek konam moshkel hamin bashe!

سلام دوست عزيز
مشكل شما از memory card شماست.
اگه 2GB گذاشتي 1GB بذار,اگه نشد يه نمونه ديگه بخر كه اصلي باشه

دوستان منم این مشکل رو پیدا کردم
رو یکی از بهترین آهنگ هام یه رپه چرتو پرت افتاده
حالا دیگه اون آهنگ درست نمیشه؟
ایرانی پیشترفته با قانون و عدالت و آزادی

نوشته اصلی توسط PersianLord
یک بار زنگ رو عوض کنید دوباره زنگی که می خواهید و کپی کنید و دوباره زنگتون رو set کنید.آیا جدیدا برنامه جدیدی که مربوط به آهنگ و گذاشتن زنگ روی گوشی به صورت اتوماتیک بذاره یا مشابه این ها نصب کردید؟

من با ایشون موافقم... اگر گوشی تون تا رم مثلا ۱ گیگ پشتیبانی میکنه بیشتر از ۱ گیگ قرار ندین و همونطوری که دیگر دوستان هم گفتند رم های تقلبی هم با این مشکل مواجه میشن.نوشته اصلی توسط kompir
اطلاعیه مورخ پنج شنبه۱۲ آذر ماه ۱۳۸۸ :
طبق آخرین اخبار.... محل خدمتی من عوض شد و روزی که رفتیم تهران انداختنمون بیرون گفتن باید بری شهید ادیبی.
خلاصه ما رهسپار مرزن آباد که وابسته به چالوس هست شدیم. پادگان شهید ادیبی ناجا.
این بار خواستید کمپوت بیارید و آجیل باید بیایید: چالوس - مرزن آباد - پادگان شهید ادیبی ناجا
بگید با حسین کار دارم همه میشناسن. گردان ۱ گروهان ۴ .

آقا ولی مال من یه جور دیگه است.
توی گوشیم یه سری خرت و پرت (آهنگ،عکس،ویدیو) میریزم، ولی یه سری هاش اجرا نمی شه. error میده.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
» کلیک کنید تا متن مخفی شده را ببینید - دوباره کلیک کنید تا متن مخفی شود «
![]()
|
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
|
|
|
|
|
|