تقويم فارسي در صفحه اصلي با gdesk برای UIQ3
با نرم افزارgdesk.33 ميتوانيد تقويم فارسي را در صفحه اصلي گوشي خود نمايش دهيد كه تم آن را برايتان ضميمه كردم. در دوحالت فليپ باز و بسته![]()
|

تقويم فارسي در صفحه اصلي با gdesk برای UIQ3
با نرم افزارgdesk.33 ميتوانيد تقويم فارسي را در صفحه اصلي گوشي خود نمايش دهيد كه تم آن را برايتان ضميمه كردم. در دوحالت فليپ باز و بسته![]()
|
|

با سلام خدمت مدیر محترم سایت. من تازه عضو شدم زیاد از در و پیکر سایت خبر ندارم. اگه سوالی میپرسم که مربوط به این قسمت نمیشه منو ببخشید. میخواستم بدونم چطوری با gdesk میشه آیکون برنامه ها رو تو صفحه اصلی موبایل p990 گذاشت.

خیرنوشته اصلی توسط gagaloo
چون این دو به هم ربطی نداره
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
» کلیک کنید تا متن مخفی شده را ببینید - دوباره کلیک کنید تا متن مخفی شود «
![]()

یعنی فقط تو خود برنامه gdesk باید بری و بعد برنامه مورد نظرتو با توجه به شورتکاتی که آوردی تو برنامه اجرا کنی ؟؟؟ اینجوری که فایده نداره . از اینه جوابمو دادی ممنون

چرا فایده نداره؟ خیلی ها از Gdesk به عنوان تم اصلیشون استفاده می کنندنوشته اصلی توسط gagaloo
![]()

با عرض سلام و تشکر فراوان تقویم فارسی و Gdesk ورژن 0.33 برای گوشی خطر ساز نیست. آیا ممکنه که با Gdesk جدید گوشی بالا نیاد.

خیر ربطی به بالا اومن گوشی نداره شما بعد از بالا آمدن گوشی برنامه رو اجرا می کنید پس فوقش اجرا نمیشهنوشته اصلی توسط A.R.M
![]()

با سلام خدمت مدير سايت
متشكر از اين پستتون
برنامه ي جالبي مي باشد

واسه من فقط این میاد !
تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.

خیلی عجیبهشما gdesk رو نصب کردید؟ کدوم نسخش رو؟
|
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
|
|
|
|
|
|