به نام خدا ...
برنامه ای که امروز براتون آماده کردم رو ممکنه جاهای دیگه دیده باشید ولی نصبش کمی مشکله چرا که این ورژنی که آماده کردم تقریبا تا 30 سال آینده (تا سال 2036) گوشی شما رو ساپورت خواهد کرد بدون هیچ مشکلی از قبیل رجیستر کد و کرک و ...
برای شروع شما می بایست هر 2 فایل پیوست شده در انتهای همین پست رو دانلود کنید.در قدم اول می بایست فایل نصبی داخل X-Plore_S60 v1.22unregister.rar رو که حاوی x-plore ورژن 1.22 رجیستر نشده است رو نصب کنید.وقتی نصب کردید حالا بدون اینکه نرم افزار رو باز کنید ، هر 2 فایل نصبی داخل X-plore S60v2 - 2036.rar رو که یکیش فایل نصبی خوده نرم افزار و دیگری نرم افزار دهنده ی کد رجیستری گوشتون برای رجیستر کردن نرم افزار ، هست رو نصب کنید.حالا نرم افزار رو باز نمایید.احتمالا وقتی نرم افزار رو باز کنید همانند شکل زیر زبان نرم افزار روسی هست :
تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!!
برای حل این مشکل شما کلید 0 رو بزنید که در این صورت این صفحه باز خواهد شد:
حال در همین صفحه چند گزینه پایین تر که بیایید به گزینه ی Russian می رسید :
اینجا زبان نرم افزار رو به English برگردونید تا این مشکل حل بشه ...
حالا نرم افزار نصب شده و براحتی می توانید می تونید تا سال 2036 بدون هیچ دردسری ازش استفاده کنید (اون شمارش 3 ثانیه ای اول نرم افزار هم از بین خواهد رفت).خودم که ماه هاست این نرم افزار رو نصب کردم و کوچکترین مشکلی باهاش ندارم و بهتون پیشنهاد میکنم حتما نصب کنید و ازش استفاده کنید...
دقت کنید :
تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.
استفاده از مطالب این تاپیک فقط با ذکر نام منبع (تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!!) بلا مانع است .
[flash width=250 height=55]http://topgoal.ir/User/Mohsen_Bar3lona/Logo%20&%20Banner%20tv3/fifa-2010.swf[/flash]]
تبلیغات در موبایل برای ایرانیان
06-05-2009 #2![]()
- پستها
- 1
Re: نرم افزار حرفه ای X-plore بدون مشکل رجیستر و ک ر ک تا سال 2036 برای سیمبین سری 60 ویرایش دوم S60 v2
عالی بود ممنون
فروش استثنائی محصولات نوین | با قیمتی استثنائی
آموزش حرفه ای ورزش پارکور
آموزش مهارتهاي فوتبال توسط ديويد بکهام+هديه
گلچین بهترین قسمتهای خنده بازار
تمامی نکات و دانستنی های یک ازدواج موفق
مجموعه کامل شب هاي برره (بدون سانسور)
اطلاعات تاپیک:
Users Browsing this Thread
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
تاپیک های مشابه :
دانلود تمام نسخه های X-plore برای S60 3rd
توسط Professional در انجمن برنامه ها - Applications 3rdپاسخ ها: 73آخرين نوشته: 09-19-2011, 11:11 AMدرخواست برنامه X-PLORE
توسط alimohammady در انجمن سئوالات - Discussion 3rdپاسخ ها: 3آخرين نوشته: 03-23-2010, 03:58 PMذخیره برنامه های دریافت شده با بلوتوث توسط برنامه X-plore
توسط Ahmad_SiSi در انجمن آموزش ها - Training UIQ3پاسخ ها: 1آخرين نوشته: 02-15-2009, 10:34 PMیه حقه باحال تو نرم افزار های کمپانی LCG مثل X-Plore
توسط Ahmad_SiSi در انجمن آموزش ها - Training 3rdپاسخ ها: 1آخرين نوشته: 09-10-2008, 04:30 AMمشاهده فونت فارسي در برنامه x-plore
توسط Ahmad_SiSi در انجمن آموزش ها - Training UIQ3پاسخ ها: 0آخرين نوشته: 09-10-2008, 04:21 AM
مستند ابتذال در سینمای ایران + هدیه
توضیحات بیشتر
پکیج استثنائی ۲۰۰ کارتـون دوبـله فـارسی جدید |۹۰ هزار تومان زیر قیمت
توضیحات بیشتر
آب کردن چربی های اضافی در منزل (تضمینی)
توضیحات بیشتر
آموزش تقویت حافظه و تند خوانی (دکتر سیدا: مرد حافظه ایران)
توضیحات بیشتر
کاهش وزن تنها در ٣٠ دقیقه
توضیحات بیشتر

LinkBack URL
About LinkBacks