با سلام خدمت همه ی شما دوستان گرامی...
در ابتدا باید بگم که مطالبی که توی این تاپیک ارائه میشه اختصاصی و مختص سایت تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!! هست و هرگونه کپی برداری فقط و فقط با ذکر نام منبع بلا مانع است.
قطعا همه ی شما دوستانی که به این تاپیک مراجعه می کنید حتما نرم افزار های گوناگونی رو پیرامون نوشتن فارسی رو امتحان کردید و قطعا توی 90% اش هم شکست خوردید.چون اکثر نرم افزار هایی که برای این کار وجود داره یا با گوشی سازگار نیست و یا مشکل رجیستر و کد و ... داره.
نرم افزاری که می خوام بهمراه آموزش تصویری براتون معرفی کنم نام اون Pt Persian هست که با حجم بسیار جالب 2 کیلو بایت قابلیت تایپ فارسی(بهمراه گ چ پ ژ) رو در گوشی شما امکان پذیر خواهد کرد و عاری از هر گونه مشکل (اعم از رجیسترینگ ، هنگ ، کاهش سرعت و ...) هست و کاملا تست شده هست و از نظر خودم بهترین و برترین نرم افزاری هست که در این زمینه باهاش کار کردم.
ازین رو آموزش خودمون رو شروع می کنیم.ابتدا نرم افزار مربوطه رو از فایل پیوست شده زیر دانلود نمایید.سپس اون رو در گوشی خودتون نصب نمایید.و یک با گوشی خودتون رو خاموش و روشن کنید یا به قول معروف گوشیتون رو یه ریست معمولی کنید.
حالا با عکس پیش میریم.در این مرحله بعد ازینکه گوشیتون رو ریست کردید شما به صفحه ی نوشتن پیام وارد میشید و سپس با کلید ادیت یا همون کلید مداد به بخش تغییرات زبان نوشتاری وارد میشید:
حالا با این گزینه ها روبرو میشید که اگر دقت کنید می بینید که یکی از گزینه ها خالیه و اسمی نداره.شما همون گزینه رو انتخاب یا select میکنید و حالا می تونید بی درد سر فارسی تایپ کنید:
..........................
ولی یکی از مشکلات همیشگی این سری از گوشی های نوکیا این هست که بعضی از حروف بصورت مربع نمایش داده میشه.ما برای کامل شدن محتوای تاپیک و کار خودمون قصد داریم به سادگی این مشکل رو هم بر طرف کنیم.کاری که باید بکنید در درجه ی اول این هست که فایل مربوط به فونت رو از فایل های پیوست شده دانلود کنید.وقتی فایل رار رو باز میکنید 4 فایل مختلف رو مشاهده می کنید.کاری که شما باید بکنید این هست که با کمک نرم افزار قدرتمند X-plore که این روزا دیگه همه روی گوشی هاشون دارن اون 4 فایل رو به آدرس زیر کپی کنید:
C:\System\Fonts
وقتی کار کپی رو انجام دادید حال می بایستی که مجددا گوشیتون رو یک بار دیگه خاموش و روشن یا همون ریست کنید.وقتی گوشی بالا بیاد شما دیگه مشکل حروف مربعی رو نخواهید داشت.برای مثال به عکس های زیر دقت نمایید.عکس اول برای زمانی هست که فونت ها کپی نشده و عکس دوم بعد از انجام کپی فونت هاست:
حالا مشاهده می کنید که هیچ مشکلی برای فونت های شما وجود نداره.حال اگر از فونت های ما خوشتون نیومد و خواستید به شکل اولیه برگرده هیچ مشکلی وجود نداره شما مجددا از طریق نرم افزار x-plore به آدرس زیر برید:
C:\System\Fonts
و تمامی فونت ها رو پاک کنید و مجددا گوشی رو ریست نمایید.در این حالت فونت گوشی شما به حالت اولیه باز می گردد.از مزایای این فونت ها این هست که هیچ گونه مشکل نرم افزاری حاد و یا هر گونه مشکل جانبی دیگری نداره و به صورت کاملا سیف و سالم بروی گوشی کار خواهد کرد بدون هیچ هنگ و مشکلی ...
این نرم افزار توسط خوده من روی گوشی های 6630 ، 6680 و N70 اجرا شد و به راحتی کار داد.البته فونت ها بروی ان 70 نصب نشد چرا که سری ان برای کپی کردن فایل در درایو C و در پوشه ی System می بایست گوشی هک بشه که نیازمند عملیات پیچیده ای هست که در بحث این تاپیک نمی گنجه .ولی نرم افزار فارسی ساز به راحتی جواب داد ...
امیدوارم ازین نرم افزار ها و فونت ها نهایت استفاده رو ببرید.
توجه داشته باشید که فایل های پیوست شده پسورد دارند که در بخش زیر ارائه شده.توجه کنید که حروف رو کوچک وارد نمایید.
کجددا تاکید میکنم که استفاده از مطالب این تاپیک فقط در صورت ذکر منبع (تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.برای ثبت نام کلیک کنید!!) بلا مانع هست![]()
![]()
![]()
لطفا اگر روی گوشی هایی بغیر از 6630،6680 و ان 70 نصب کردید و کار داد اینجا هم در قالب پست بیان کنید تا دوستان در جریان قرار بگیرند(روی 6600 اجرا نشد)
[flash width=250 height=55]http://topgoal.ir/User/Mohsen_Bar3lona/Logo%20&%20Banner%20tv3/fifa-2010.swf[/flash]]

LinkBack URL
About LinkBacks