دوست من همیشه نمی تونید ببینید؟ یا فقط برای بلوتوث ها مشکل دارید؟
با استفاده از برنامه x-plore که در انجمن موجوده می تونید به راحتی از همه فایل ها استفاده کنید.![]()
|

دوست من همیشه نمی تونید ببینید؟ یا فقط برای بلوتوث ها مشکل دارید؟
با استفاده از برنامه x-plore که در انجمن موجوده می تونید به راحتی از همه فایل ها استفاده کنید.![]()
|
|

نوشته اصلی توسط Professional
دوست عزیز وقتی به من بلوتوث میزنند نمیشه دید در ضمن من اون نرم افزار را دارم ولی با اون هم نمی شه in box را پیدا کرد تنظیمات ذخیره اس ام اس من هم رو مموری است کمکم کنید دوستـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــا ن

نوشته اصلی توسط redros
در برنامه x-plore کافیه که عدد ۴ را روی صفحه کلید گوشی خود بزنید تا بخش inbox مربوط به گوشی بیاد و فایل های رسیده توسط بلوتوث را مشاهده کنید.
مشکل عجیبی است... راستش بهش برنخوردم ولی این کمکی بود در رابطه با x-plore
اطلاعیه مورخ پنج شنبه۱۲ آذر ماه ۱۳۸۸ :
طبق آخرین اخبار.... محل خدمتی من عوض شد و روزی که رفتیم تهران انداختنمون بیرون گفتن باید بری شهید ادیبی.
خلاصه ما رهسپار مرزن آباد که وابسته به چالوس هست شدیم. پادگان شهید ادیبی ناجا.
این بار خواستید کمپوت بیارید و آجیل باید بیایید: چالوس - مرزن آباد - پادگان شهید ادیبی ناجا
بگید با حسین کار دارم همه میشناسن. گردان ۱ گروهان ۴ .

باسلام گوشی من n72 است هنگام ارسال چیزی با بلوتوث فایلهای عجیبی با اون فایل ارسال میکنه ودر گوشی مقابل میپرسه آیا ftp n72 رامیخواهید؟ حالا من چیکار کنم دیگه اونا رو نفرسته؟

سلام دوست عزیز.من گوشی نوکیا 6630 دارم. بعضی از بازیها و برنامه های جاوا به سختی روش اجرا میشه.راه حلی دارید؟لطفا برنامه ای برای افزایش سرعت گوشی در اختیارم بذارید.ممنون![]()

با سلام خدمت اساتيد محترم
من گوشي نوكيا سي 6 =00 دارم كه چندي پيش ضربه كوچكي خورده و صفحه مانيتور گوشيم لمسش كار نمي كنه يا بعضي اوقات كه كار ميكنه هنگ ميكنه خواهشمندم راهنماييم كنيد بايد چكار كنم.
با تشكر
![]()
|
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
|
|
|
|
|
|