دو ایراد بزرگ سایت mobile4persian
سلام دوستان!
من این تاپیک رو ایجاد کردم تا سایت را بهبود بدیم و از اینی که هست بازم بهتر بشه.عرض من با تمام مدیران انجمنهای این سایت و مدیر اصلی هستش.....
1)چرا تاپیکهای قدیمی رو حذف نمیکنید
به عنوان مثال نرم افزاری در یک تاپیک قرار داده شده مثلا" ورژن 2 فلان نرم افزار در چند ماه پیش...الان به عنوان مثال ورژن 8 همون نرم افزار اومده و تاپیکی هم واسش ایجاد شده............
اما از ورژن 2 تا 8 این نرم افزار حدود 10 تا تاپیک یا بیشتر تو سایت پیدا میشه که دیگه عملا" بلا استفاده هستن و فقط زمان جستجو و حجم سایت رو بیهوده افزایش میدن
یه بحث دیگه هم اینه که ورژن های قدیمی که لینکشون از سایتهای شیر share هستش پاک شده ولی هنوز تاپیکشون هست.......یا تاپیک رو حذف کنید یا اون نرم افزار رو از اون تاپیک تا حجم اون تاپیک هم 20-30 صفحه نشه........
2)چرا یک تاپیک رو قفل میکنید بدون اینکه نظر بقیه اعضا مهم باشه.......
لاقل قبل از قفل کردن یک تاپیک اخطاری در اون تاپیک قرار بدید که اگه این کار رعایت نشه تاپیک بعد از چند مدت قفل میشه........لطفا" دلیل واضح و روشن بیارید و فقط قید نکنید به دلیل مسایل امنیتی......(چون این بدترین دلیل ممکنه)
به عنوان مثال تیم امنیتی آشیانه انواع و اقسام آموزشهای هک و سکیوریتی تو سایتش گذاشته تو تهرانم داره رسما" اینا رو آموزش میده و کلاس درس گذاشته......نه مشکلی واسش پیش اومده نه سایتش فی**لتر شده...
حالا یکی از اعضا اومده یه سوال کرده که چه جوری سایتها رو هک میکنن...>>نتیجه اینکه بلافاصله تاپیک قفل شده...
بله درسته که هک کردن همه جای دنیا غیر مجازه اما آموزش هیچ جای دنیا غیرمجاز نیست...مگه نمیدونید که بهترین مدیران امنیتی قبلش بهترین هکرها بودن...تازه پلیسی موفق هست که شیوه های دزدی رو بدونه....حالا اگه غیر از اون پلیسه بقیه هم اینو بدونند به نظرتون بهتر نمیتونن از اموالشون مواظبت کنند تا به سرقت نره...این جوری کار پلیسه هم راحتتر میشه...........
لطفا" با این موضوع منطقی برخورد کنید و خودتون همدیگر رو محدود نکنید و برای همدیگه آزادی بیان قائل بشید البته تا جایی که اهانت درون راه نداشته باشه.......توجه کنید که آزادی بیان با اهانت کلی فرق داره....چه بسا این فی***لترینگ و قفل کردن تاپیک ها هم نوعی اهانت بشمار بیاد چون شما برای افراد تصمیم میگیرید نه افراد برای خودشون......البته من منظور سیساسی ندارم فقط یکم روشن بینانه به قضایا نگاه کنید
لطفا" دوستان نظر خودتون رو در مورد این دو موضوع در این تاپیک بیان کنید

LinkBack URL
About LinkBacks