ممنون رفيق من كه دست به كار مي شم از ديگران هم توقع دارم!!!![]()
|

ممنون رفيق من كه دست به كار مي شم از ديگران هم توقع دارم!!!![]()
با ياد خدا - پاينده ايران
پـنـدار نـیـک - گـفـتـار نـیـک - کـردار نـیـک
من سواد ندارم، انگشت ميزنم. ميشه انگشت بزنم؟
ميدونيد پرسش كردن يكي از ويژهگيهاي خوب انسانيه؟
دانشنامهي (دايرة المعارف) ايرانيكا: http://www.Iranica.com
باتري برق بغداد اختراع و دستاورد پيش از اسلام ايرانيان: http://www.unmuseum.org/bbattery.htm
انديشه+دانش+خرد=اوج پيشرفت
|
|

ashk2007 (08-26-2011)

ببخشيد! منم يه پيشنهاد داشتم!!! البته نظر شخصيمه!اميدوارم به كسي بر نخوره!![]()
ميخواستم بگم كه رنگه سايت زياد چشم گير نيست!يه كم كهنگي القا مي كنه!بر خلافه مديرانه محترم و مطالب به روزي كه داره!![]()
![]()
فك كنم اگه از رنگهايه شادتر و زنده تر استفاده بشه به جذابيت سايت افزوده بشه!نمي دونم تا حالا به اين نكته توجه كردين يا نه؟!
![]()
ashk2007 (08-26-2011)

niceboy, دوست عزیز تا قبل از زاین رنگ سایت آبی بود ولی دوستان گفتند که عوض بشه.
در حال حاضر هم این رنگ را به این خاطر انتخاب کردیم که باعث جذابیت و شور و نشاط سایت بشه.
ashk2007 (08-26-2011)

نه خوبه! فقط يه كم كدره!!!نمي دونما! ولي ميتونين يه نظر سنجي بذارين كه ببينيم كدوم رنگ بيشتر راي مياره!نظر شما چيه؟!
اگه بخواين خودم نظر سنجي رو ايجاد كنم!اما با كمك شما!![]()
ashk2007 (08-26-2011)

ببخشيد يه سوال داشتم! اعضايه افتخاريه سايت كيا هستن؟! يعني چطوري به اين درجه ميشه نايل شد؟!![]()
يكيم اينكه چطوري ميشه تو يه انجمن عضو شد؟!![]()
نميدونستم اين سوالا رو كجا مطرح كنم!!!واسه همين اينجا نوشتم!
![]()
ashk2007 (08-26-2011)

این سایت منبع درامد کارامد نداره و از نظر اقتصادی به هیچ وجه درامد زا نیست.
و همچنین فروشگاه انلاین هم که نداره.
اوج قدرت پاکت پی سی در هک از طریق بلوتوسه اونم با
blusadra
ashk2007 (08-26-2011)

sadra_barsaجان چرا شما فقط عیب ها رو میبینید ؟!!![]()
این سایت اون قدر نکات مثبت داره که بشه از نکات منفی کمش چشم پوشی کرد !![]()
انچه به راستی از زندگی تمنا داری در این جهان سراغ نتوان کرد
امیرالمومنین (ع)
روزه ی قلب برتر از روزه ی زبان و روزه ی زبان برتر روزه ی شکم است !

قرار نبوده و نیست که این سایت منبع درآمد اصلی داشته باشه، هدف اصلی، در اختیار قراردادن اطلاعات و نرم افزار به بازدیدکننده ها بصورت رایگان هست.نوشته اصلی توسط sadra_barsa
سایت هایی که فروشگاه آنلاین میزارن، قصد فروش و درآمد زایی دارن و انتظار ارائه خدمات رایگان از اون ها نمیره.
در حالیکه وجود فروم هایی که خدمات رایگان به تمام کاربران ارائه میدن، خیلی باارزش تر از فروم های پولی هست.
درضمن، این بجای اینکه نقطه ضعف این سایت باشه، برعکس، بزرگترین نقطه قوت این سایت هست و نشون از زحمت خالصانه مدیران و کاربرای این سایت داره.
به چشمانم آموختم که هر کسی، ارزش دیدن ندارد؛ از اون موقع چشم هام رو درویش کردم.. و بهونه ای شد تا از همه درویش بشم... و شدم: درویش رضا..
من نیز چو تو شاعر افسانه خویشم ..
ashk2007 (08-26-2011)

سلام
sadra_barsa جان خوبه که هدف این سایت تا این جای که من فهمیدم آموزش و حل مشکلات , فروشگاه انلاین می خواهد چیکار
ashk2007 (08-26-2011)

sadra_barsa, دوست عزیز در دست بررسی و اجراست ! مثلا تا چندی بعد این تبلیغاتی که می بینید بین تاپیک ها تعرفه ای و پولی میشه،و فروشگاه آنلاین هم تو فکرش بودیم و کارهای دیگه که در ضمن این کارها الکی الکی نیست که سریع انجام بشه و کمی زمان نیز می بره !( بقیه اش مربوط به حقوق سایت می شود CopyRight که نمی شه گفت !
)
موفق باشید./![]()
ashk2007 (08-26-2011)
|
در حال حاضر 1 کاربر در حال بازدید از این تاپیک هست.(شامل 0 کاربر و 1 مهمان)
|
|
|
|
|
|