نوشته اصلی توسط
cloud str!fe
من هر لحظه که بخوام میتونم بیام و بخش هایی که تخصص دارم رو به روز کنم اما بزارید رک باشم
من به شما هیچ اعتمادی ندارم.
شما پایین صفحه زدی عضو شوید که اگه هر کی اونو بزنه به صفحه ی ثبت نام ایران تراک میره.
گفتی تو ایران تراک هم برای این انجمن این کارو کردی اما من که هر چی گشتم ندیدم.
شما الان هم که این تاپیک رو زدین به این خاطر هست که از اینجا بیشتر به ایران تراک کاربر جذب کنید.
من اگه بخوام تخصصم در اپل اندرویید و تمام سیمبیان ها هست یعنی میتونم یک تنه بخش هارو بچرخونم ولی هیچ دل خوشی از سایت ندارم و فعالیت کردن برای به عرش رساندن ایران تراک رو بیهوده میدونم.
اگه میخوای انجمن خودتون رو بالا بکشی اشکالی نداره یه پیام خصوصی برای تمام کاربرا فورس کن و درخواست کمک کن.
اگه کسی بخواد میاد مستقیم تو ایران تراک فعالیت میکنه ولی اینجا کسی برای ایران تراک فعالیت نمیکنه.

خب من متاسفم که اینطوری فکر میکنی و نمیدونم چرا علیه منی جبهه گیری میکنید که اینجا رو از دست پادینا آزاد کردم!
فرزاد جان اگه قرار بود برای اون سایت یوزر جذب شه خیلی راحت میشد توی سایتهای دیگه تبلیغ کرد (نه سایتی که نه رنکینگی داره و نه بازدیدی) . اونقدر هم توی نت اعتبار دارم که حتی بصورت رایگان اینکارو برای اون سایت انجام بدن.
در مورد تبلیغات اینجا در ایران تراک ، هم بهتره بری اول کمی بگردی ببینی هست یا نه ، بعداً هر چی خواستی بگی !!
میتونی بری داخل پرتال ایران تراک به نشانی زیر ببینی از اونجا به اینجا پاپ باز میشه یا نه !
تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند. برای ثبت نام کلیک کنید!!
و همینطور داخل مطالبش ، و نهایتاً داخل مطالب فروم ایران تراک (ما بین پستها) بری ببینی تبیلغ این سایت (موبایل) اونجا هست یا نه !
من فکر میکردم میشه روی کمکتون حساب باز کرد اما بعضی دوستان دارن علیه من جبهه گیری میکنید، شاید بهتر بود این سایت رو نمیگرفتم تا اخرین پروژه های پادینا هم روش انجام میشد که اینجا قرار بود پایگاهی برای تبلیغات پادینا بشه (برای فروش محصولات) و همون بهتر که جای جای این سایت میرفتی میزد متلق به پادینا است .
من فکر کردم میشه از قدیمیهای سایت کمک گرفت (درحالیکه میشد خودخواهانه و خودسرانه پیش برم) .
موفق باشید